Services – Voorbeeldwebsite Apotheek – Amsterdam

Services

Een persoonlijke inlogomgeving voor uw patiënt!

De websites van Uw Apotheker Online biedt u de mogelijkheid om via de persoonlijke inlogomgeving patiëntgebonden informatie aan te bieden. Deze omgeving is beveiligd om privacy te waarborgen.Er kunnen verschillende services beschikbaar gemaakt worden:

Online Herhaalreceptservice

Door een directe koppeling met uw Apotheek Informatie Systeem (AIS) is het mogelijk de bezoeker hun persoonlijke medicatieprofiel te laten zien, automatisch up-to-date.
Patiënten kunnen:

  • bestellen (ook bij de huisarts)
  • herinneringen instellen
  • medicatie informatie inzien op productniveau
  • etc.

Bestellingen kunnen binnenkomen via edifact, email en / of fax.
Het systeem sluit aan op uw persoonlijke werkwijze in de apotheek en werkt met elk AIS.

Berichtenservice

Bepaalde zorgverzekeraars bieden apotheken met een ‘chatmogelijkheid’ voor patiënten een toeslag op het basistarief. Met onze nieuwe eConsult module voldoet u aan de eisen die door bepaalde zorgverzekeraars worden gesteld. Via deze module kunnen patiënten u eenvoudig en veilig vragen stellen over bijvoorbeeld hun medicatiegebruik.

Pilservice

Met 1 druk op de knop de anticonceptiepil bestellen. Het systeem onthoudt de laatste bestelling. Er kan eenvoudig herinneringen ingesteld worden door de patiënt, zodat deze automatisch een mail krijgt.

Diabetesservice

Snel en handig diabetesproducten bestellen. De diabetesservice onthoudt de laatste bestelling, zodat herhaalbestellingen met 1 druk op te knop bij u te plaatsen is. De producten worden door Pharmeon up-to-date gehouden voor u.

Uw Zorg Online app

U kunt uw patiënten de mogelijkheid aanbieden om de herhaalmedicatie via een app te bestellen. De app werkt eenvoudig en u ontvangt de bestelling zoals u gewend bent.

Wilt u gebruik maken van onze services? Vraag naar de mogelijkheden.

Paasheuvelweg 25
1105BP Amsterdam
T: 020-6500100